Over ons

In 2008 kochten wij de circa 100 jaar oude boerderij aan de Kampsedijk 17 te Enspijk. Gesitueerd aan de rivier de Linge die door de Betuwe stroomt.

De boerderij was in originele staat al was er al jaren geen boerenactiviteit meer. Rond de boerderij ligt nu de tuin en is een authentieke hoogstamfruitboomgaard aangelegd, zoals die vroeger bij deze boerderijen hoorde.

Enkele oude fruitbomenrassen zijn nog blijven staan. In onze boomgaard vindt u diverse rassen appel-, kersen-, pruimen-en perenbomen.

De stichting Hoogstamfruit heeft de boomgaard aangevuld met jonge fruitbomen. Oude en nieuwe bomen vormen nu een prachtig sfeervol gezicht.

In deze boomgaard is de gezellige theetuin gevestigd. De theetuin is een mooi tussenpunt voor uw wandeling of fietstocht door de Betuwe. De fietsroute voert langs de Linge en onze theetuin.

In onze theetuin kunt u heerlijk ontbijten, lunchen of genieten van een high tea of buffet. Ook kunt u een verjaardag vieren of vergadering organiseren in onze zaal in de theetuin.

 Alles wordt gebakken in onze broederij keuken en vaak met ingrediënten  uit eigen boomgaard, en met fruit van het seizoen.